Direct een geschikte IT Professional op de werkvloer?

Detachering

Bij veel bedrijven zijn er pieken en dalen in de workload. Detachering biedt dan uitkomst. Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning omdat er iemand ziek is of gaat er een tijdelijk project spelen? OptimizIT heeft het juiste IT talent in huis. Wij zorgen voor volledige bezetting door de perfecte match.

Branche ervaring

Met meer dan 25 jaar branche ervaring weten wij waar het om draait. Snelheid, flexibiliteit en transparantie! Wij voorzien u razendsnel van de perfecte kandidaat; bij u op de werkvloer. Wij beschikken over top talent! Ambitieuze IT-ers die denken in oplossingen!

Flexibel.

Wij vullen uw IT personeelsbehoefte in, zodat u zich bezig kunt houden met uw core business en veranderende organisatie.

Onze IT professionals worden ingezet zolang dit nodig is, u betaalt alleen voor expertise op het moment dat het nodig is.

Onze Expertise

Wij beschikken over een uitgebreide pool van:

  • Servicedesk medewerkers

  • Werkplekbeheerders

  • IT-support engineers

  • Systeembeheerders

  • Cloud engineers

  • DevOps specialisten

  • Software ontwikkelaars

Heeft u behoefte aan een structurele oplossing voor uw personeelsbehoefte? Dan bieden wij Deta-vast en Werving & Selectie.

Deta-vast.

Heeft u behoefte uw vaste bezetting uit te breiden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht de IT Professional u zo goed bevallen dan bieden wij u de mogelijkheid de IT Professional in dienst neemt. Het grote voordeel is dat opdrachtgever en IT Professional elkaar goed leren kennen voordat er uiteindelijk een vast contract wordt getekend.

Werving & Selectie.

Recruitment van vast personeel is tijdrovend. Wij nemen u het werk graag uithanden. Wij kennen de IT markt en de kandidaten als geen ander. Wij selecteren IT Professionals niet alleen op technische skills en werkervaring, maar ook op cultural-fit en ambitieniveau. De perfecte match; daar gaan we voor!

Heeft u behoefte aan tijdelijke of structurele inzet van onze IT Professionals of wilt u meer weten?

Bel, app of mail ons. Wij staan elke dag voor u klaar en zijn bereikbaar van 8.30 tot 24.00 uur.