Introductie

Kom ook bij ons Werken als Technisch Applicatie Beheerder!

Bij OptimizIT sta je er niet alleen voor maar doen we het samen; van inhouse IT docenten, je persoonlijke coach tot je collega’s.

We zijn er om elkaar te helpen!

Iedereen is anders. Jij bepaalt zelf je eigen traject om je verder te ontwikkelen en in je eigen tempo en dat allemaal op onze kosten. We begeleiden je en adviseren je om de juiste keuzes te maken. Nieuwe diploma gehaald.

We belonen je direct met een verhoging van je salaris. Hoe mooi wil je het hebben, toch?

Organisatie

OptimizIT is een jonge en dynamische detacheringsorganisatie die op zoek is naar ICT talent. We groeien en zijn op zoek naar meerdere talenten. OptimizIT is een flexibele organisatie waar we jouw mening waarderen en jouw persoonlijke carrière centraal staat!

Detacheren betekent dat je na verloop van tijd weer voor een nieuwe opdrachtgever komt te werken. 

Je bent gewoon bij ons in dienst, maar werkt voor verschillende klanten. Zo heb je veel diversietijd en kan je in verschillende keukens kijken waardoor je veel sneller stappen maakt. 

Even geen opdracht? Je bent en blijft bij ons in dienst! Dus…..je ontvangt gewoon je maandelijkse salaris.


Functie

Als junior-applicatiebeheerder werk je bij onze klant in een team van zes beheerders. 

Met je team ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer, waarbij je de continuïteit van ongeveer 140 applicaties borgt en actief de ketenmonitoring verzorgt. 

Hiervoor neem je op periodieke basis deel aan een stand-by regeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van tweedelijnsincidenten, waarbij je in veel gevallen samenwerkt met leveranciers en deze aanstuurt.

Naast deze werkzaamheden kan je worden ingezet op diverse projecten. Je bent allround inzetbaar en specialiseert je op tenminste één van onderstaande kennisgebieden. 

Je hebt toegang tot en kunt kennis op doen van de laatste innovatieve producten en diensten. Eigen initiatief wordt beloond en geeft je de mogelijkheid om de afdeling mede vorm te geven. 

Je input ter verbetering van de interne processen en de dienstverlening van de afdeling wordt gebruikt in de jaarplannen.


Functie-eisen

Je hebt een HBO-denk en werkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring. Je hebt enkele jaren ervaring in het beheer van  Microsoft producten zoals Windows Server, Azure, Office 365 (waaronder SharePoint Online). 

Enige ervaring met MS SQL server geldt als  pre, evenals kennis en werkervaring met ITIL ASL en OTA Omgevingen. Je bent een teamspeler en een flexibel, sociaal persoon die de samenwerking en communicatie met collega’s – zowel binnen ICT als daarbuiten – opzoekt. 

Gestructureerd, analytisch en stressbestendig werken zijn naast het kwaliteits- en resultaatgericht werken jouw kernkwaliteiten. Daarnaast ben je minimaal voor 32 uur per week beschikbaar.


Aanbod

  • Top salaris
  • Kosteloze en onbeperkte trainingen
  • Geen studieschuld
  • Toffe opdrachten
  • Persoonlijke carrière coach
  • Gegarandeerd vast inkomen
  • Lease auto met prive gebruik
  • Continu doorgroeien
  • Persoonlijk opleidingsplan
  • Leuke bedrijfsuitjes!


Inlichtingen

Jeroen Wolff +31 85 06 53464

Sollicitatie

Jeroen Wolff +31 85 06 53464