Introductie

Voor onze eindklant in Den Bosch zijn wij op zoek naar een ervaren (interim or freelance) Sr. Projectmanager met ervaring in leverancier selectie tbv MS dynamics (Customer engagement).

Locatie: hybride (1 a 2 dagen op locatie Den Bosch)
Periode: tot 31-12-2023 (32-40 uur) met optie verlenging
Project start datum: juni 2023
Overig: Nederlandstalig is een must

Organisatie

Grote internationale energiemaatschappij

Functie

Onze opdrachtgever realiseert lokale duurzame energie oplossingen, zoals (een combinatie van) warmte/koude installaties, zonnepanelen, batterijen, laadpalen en waterstof oplossingen. Gericht op industrie, woonwijken, bedrijfsterreinen, appartement complexen, e.d. Opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, gemeentes, terreineigenaren, e.d. (B2B klanten).

Elke oplossing is maatwerk en wordt projectmatig uitgevoerd. Groot deel van de realisatie van een oplossing wordt uitbesteed aan contractors. Dat geldt ook voor service en onderhoud na in gebruik name.

Het proces kent op hoofdniveau 3 fases:
1. Verkoop en design
2. Realisatie
3. Exploitatie

Het Core platform van de target architectuur is Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement: CS (CRM), Sales, Project Operations en Field Service.
De afdeling is nieuwe en jonge afdeling (bestaat ongeveer 2 jaar) met nog een relatief klein aantal medewerkers (±40), maar met een sterke groei verwachting. Roadmap strategie is daarom ook een groeiscenario, door eerst een basis te leggen met standaard OOTB (Out of the box) functionaliteit en dan van daaruit uit te bouwen.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een senior projectmanager voor de selectie van een partner die de uiteindelijke implementatie en het beheer gaat doen van Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement.

Ervaring:
• Zelfstandig opererend
• Ervaring met partner selectie trajecten
• Bouw/implementatie van MS Dynamics CRM-oplossingen
• Proces inrichting en beheer van MS Dynamics CRM-oplossing
• Ervaring met Agile/Scrum/DevOps
• Ervaring in de energiebranche is een pré

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze freelance opdracht? Mail dan nu jouw cv en een korte motivatie aan michel.koning@optimizit.nl of up-load jouw cv via onderstaande button solliciteren.Even bellen voor meer informatie kan natuurlijk: 06-34657362.
We horen graag van je!