Introductie

Voor onze eindklant in Den Bosch zijn wij op zoek naar een ervaren (interim or freelance) Product owner ‘Adobe Experience manager’ (CMS)

Locatie: hybride (Den Bosch 1 – 2 dagen)
Periode: 31-12-2023 (32-40 uur)
Project start datum: 1-6-2023
Taal: Nederlands
Overig: alleen cv’s met een motivatie worden in behandeling genomen

Organisatie

Grote internationale energiemaatschappij
Word jij enthousiast om iedere dag bezig te zijn om een content management systeem (CMS) te verbeteren voor zowel de bezoekers als de gebruikers van het CMS?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven Product Owner die van aanpakken houdt.
In deze functie ben je onderdeel van de afdeling Future Energy Home (FEH). Het team bestaat uit 17 collega’s die in de functies van Business Analist, Marketeer, Digital Content Specialist, UX Designer, Search Specialist en Conversie Specialist werken.
Samen gaan wij voor de activatie en campagnes van duurzame energieoplossingen voor klanten en prospects. Denk hierbij aan producten zoals zonnepanelen, isolatie, cv-ketels, warmtepompen en laadpalen. We zijn altijd gericht op het verbeteren van onze customer journeys, funnels en digitale platforms. We vormen een team met een no-nonsense mentaliteit, dat nieuwe opdrachten energiek aanpakt en zaken niet ingewikkelder maakt dan nodig is. Onze agile manier van werken helpt hierbij.


Functie

Jij bent samen met het development team verantwoordelijk voor een stabiel, centraal en schaalbaar platform voor digitale content en het behalen van leads voor de websites van onze service partners.

– Dit betekent o.a. doorontwikkeling van het CMS Adobe Experience Manager (AEM).
– Vanuit je rol draag je bij aan de planvorming en strategie op het gebied van het online platform en contentmanagement in brede zin binnen ons service partner netwerk.
– Samen met je belangrijkste stakeholders (Service partners, UX, content specialisten) werk je aan een stabiel en schaalbaar contentplatform zodat onze bezoekers op de best mogelijke manier consistent geïnformeerd en geïnspireerd worden.
– Ook bereid je de service partners voor én zorg je dat we voorop blijven lopen op het gebied van digitale ontwikkelingen.
– Maar ook weet jij dadelijk als geen ander hoe een CMS (in dit geval AEM) werkt. Je bent de persoon die uitprobeert hoe de nieuwe functies werken en legt die later uit aan het content team en de service partners.
– Ook vind je het niet erg om zelf makkelijke verzoeken van service partners op te pakken zodat er snel geschakeld kan worden.

Verder houd je je bezig met:
– Innoveren en verbeteren van de websites van de service partners
– Door vertalen van eisen van de business naar goed onderbouwde, waardevolle oplossingen
– Jij denkt altijd vanuit klantbehoefte en vraagt daarom altijd door waarom men iets wil En werkt vanuit data en prioriteert de backlog
– Je hebt een intrinsieke motivatie om deze ontwikkelingen uit te dragen in de organisatie(s)
– Je hebt uiteraard ervaring als product owner en met agile werken
– Een goede overtuigingskracht door inhoudelijke kennis
– Uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveaus; je spreekt zowel de taal van de business als van IT
– Borgen van acties, verbeteringen, oplossingen en afspraken

Functie-eisen

– minimaal 5 jaar ervaring als product owner liefst bij een groot internationaal nuts bedrijf (bv. energie)
– Minimaal HBO opleiding en/of werk-denk niveau
– Ervaring met bovengenoemde werkzaamheden (!)

CMS kennis / ervaring is een must!

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze freelance opdracht? Mail dan nu jouw cv en een korte motivatie. Even bellen kan natuurlijk ook op 06 – 34657362. We horen graag van je!