Introductie

Voor een interessante opdracht bij onze eindklant zijn wij op zoek naar een freelance DevOps engineer.

Locatie: Hybride
Startdatum: ASAP
Duur: 6 maanden
Extra: 
– Remote opdracht per direct starten
– NL-talig is een voorwaarde!!

#devops # PHP #AWS #Docker #Kubernets

Organisatie

De afdeling Product, Development en Business intelligence (50 man/vrouw sterk) is binnen de Special Interest afdeling verantwoordelijk voor de productontwikkeling van verschillende toffe en bekende mediamerken.
Wij bedienen liefhebbers in verschillende niches: Technologie, Ouderschap, Homedeco en Auto’s. Met de juiste content, als aankoophulp en door een sleutelrol te spelen in het verbinden met andere liefhebbers.
In verschillende scrumteams ontwikkelen we alle functionaliteiten die liefhebbers nodig hebben om hun passie maximaal vorm te geven. Van community tools, (zoals een forum) tot vergelijkingstools waarmee zij producten en prijzen kunnen vergelijken ten behoeve van een aankoop, tot een content platform. Je staat aan de wieg van dit platform en bent onderdeel van de eerste merken die hiervan gebruik gaan maken. Dit in nauwe samenwerking met Product en Design en alle andere collega’s van redacties, van marketeers tot commerciële collega’s.

Functie

– Als onderdeel van het development team, werk jij aan de ontwikkeling van een nieuw high performance platform, met een moderne micro-service architectuur en daarbij passende frameworks.
Hierbij kun je denk aan: PHP, Symfony, Laravel, AWS, React.js en Next.js. Wij werken aan een toekomst-proof platform waarbij kwaliteit belangrijk is, daarom hebben wij gebruikers ervaring, test coverage, performance en security hoog in het vaandel hebben staan.
– Het platform is toekomstproof omdat wij gebruikers ervaring, test coverage, hoge performance en security hoog in het vaandel hebben staan.
– In de rol van devops engineer, werk je met Infrastructure-as-code volledig in Terraform, AWS en Kubernetes ten behoeve van de doorontwikkeling van dit centrale platform. Daarnaast ben je bekend met ontwikkelen van API integraties en API design wat wordt toegepast in de micro-service ontwikkel stack.
– Je wordt onderdeel van een van de scrum teams die de onboarding van merken op het platform mogelijk maakt en nieuwe features ontwikkelt volgens de roadmap.
– Samen met het team zorg je ervoor dat huidige en toekomstige merken optimaal gebruik kunnen maken van het platform, waarbij de gebruiker centraal staat en je als development team zorgt voor de technische basis die daarvoor nodig is.
– Uiteraard doe je dit in naadloze samenwerking met het product team.

Functie-eisen

– Je bent gestructureerd in je werk en je hebt oog voor detail
– Je hebt ervaring met het ontwikkeling van platformen en high traffic sites
– 6+ jaren software development ervaring
– 3+ jaren gewerkt met AWS, Kubernetes en Docker
– 3+ jaren ervaring met Infrastructure-as-Code (Terraform)
– Ervaring met Akamai (CDN en WAF)
– Ervaring met third-party APIs, OpenAPI Specification en frameworks
– Kennis van microservice architecture met BFF
– Kennis van PHP, Node is een bonus
– Je hebt affiniteit met niches
– Je bent gewend om te werken met Git, CI/CD, Unit testing
– Je werkt graag in een Scrum/ Agile omgeving in een multidisciplinary team

Inlichtingen

Michel Koning 06-34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze freelance opdracht? Mail dan nu jouw cv en een korte motivatie. Even bellen kan natuurlijk ook op 06 – 34657362. We horen graag van je!