Introductie

Wij zijn op zoek naar een freelance (tijdelijke) Lead developer met sterke Product owner affiniteit voor onze opdrachtgever in Amsterdam. Je bent in de lead van het project en het team als Lead developer én  Product owner.

Deze opdracht heeft dus twee focus punten.


Start datum: ASAP

Duur: tot 31-12-2022 met optie tot verlenging (32-40 uur)

Locatie: Hybrid / 1-2 days kantoor Amsterdam

Taal: Nederlandstalig

Organisatie

Wil je aan het roer staan van een development team dat miljoenen gebruikers bedient met digitale folders en aanbiedingen voor de grootste apps en website van Nederland? Reageer dan nu op deze opdracht.

Als fullstack lead developer werk jij in een scale-up omgevingen maken zo’n 2 miljoen mensen gebruik van jouw services!
We zoeken iemand die ons kan helpen om de grote groei gebruikers aan te kunnen. Btw we gebruiken Google Cloud Services

Als marktleider in haar segment is dit het populairste advertentiemedium voor retailers en merken. De app heeft ruim 2 miljoen downloads en samen met de website bereiken we zo’n 2 miljoen mensen per maand. Continue implementatie en geautomatiseerd testen zijn enkele van onze kernovertuigingen en we zijn naar de cloud verhuisd zonder de intentie om terug te keren. Ook geloven we sterk in autonome en zelfsturende teams, waardoor je veel inspraak krijgt in hoe je wilt werken of wat je wilt verbeteren. 

Je werkt direct samen met 5 developers, en een bureau dat voor ons alle front-end werkzaamheden uitvoert.

Functie

Wat ga jij doen?
Als lead developer houdt je je bezig met het doorontwikkelen van bestaande en nieuwe functionaliteiten die het platform beter maken.

Denk hierbij aan: 
– Ontwikkelen van microservices
– Inrichten van databases
– Beveiligen van services
– Meedenken bij architecturale beslissingen

En in je rol als Product Owner maak je deel uit van een team met een ondernemende groep mensen die innovatieve oplossingen en producten maken. Je bent mede verantwoordelijk voor het uitrollen en doorontwikkelen van het grootste platform van Nederland voor digitale reclame. Je focus ligt op het het invullen en uitwerken van roadmap items en de realisatie met het development team. Je werkt hierbij nauw samen met de Productmanager, en geeft samen met hem invulling aan de lange termijn visie van het platform. In je rol communiceer je duidelijk met de diverse stakeholders en weet je welke vragen je moet stellen om wensen en behoeften scherp te stellen en in kaart te brengen. 

– Op dagelijkse basis leidt je zowel het web/back-end team en communiceer je regelmatig met de app development team bij een bureau.
– Je prioriteert de items van de roadmap en vertaalt deze naar user stories, bereidt de sprint planning voor en zorgt ervoor dat het team goed weet wat er van hen verwacht wordt.

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

If you are interested in this freelance role please send us your up-to-date CV (word format) + short motivation + indicationrate via the button below or call us for more information +31(0)6 – 34657362.