Introductie

Voor een Werving & Selectie opdracht bij een gerenommeerd bedrijf zijn wij op zoek naar een Back-end .net developer die het verschil wil maken.

Werklocatie: Flexibel / Hybride werken en soms op het kantoor in Amersfoort
Uren per week: 36 uur (32 uur is bespreekbaar)

Wil jij deel uitmaken van de transformatie waar het onderwijs momenteel doorheen gaat, van lesgeven uit boeken naar lesgeven door gebruik te maken van digitale middelen? Reageer dan nu op  deze vacature.

Organisatie

Wie zijn wij?
Het bedrijf is een leidend technologiebedrijf gebruik makend van de nieuwste technieken en met ruime aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
Om die reden gaan de medewerkers o.a. met regelmaat naar technologiebeurzen. Daarnaast wordt er tijdens elke sprint een Academy Day georganiseerd. Dit is een dag waarop je met je teamgenoten bezig bent met experimenteren en ontwikkelen van nieuwe oplossingen.
Het bedrijf behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen met onderscheidende ICT applicaties, dienstverlening, studiematerialen en advies. Dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen, docenten en onderwijsondersteuners gebruik van de  informatiesystemen, leeromgevingen en studiematerialen.

Functie

Wat ga je doen als Backend Developer?
– Jij kan je inleven in die student die in de spaarzame vrije uurtjes zijn studiematerialen gaat bestellen via het nieuwste platform.
– Jij zorgt ervoor dat het platform gekoppeld kan worden met de diverse kanalen waar de scholen mee samenwerken; van uitgevers tot online retailers en voor bestellingen van schoolboeken, digitale leermiddelen tot koksmes.
– Jij bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, stabiliteit en performance van dit platform, dat volledig in de Azure cloud draait. De DevOps cultuur, werkwijzen en tooling worden hier volledig omarmd.
– Jouw team is dus naast de ontwikkeling ook verantwoordelijk voor de operations binnen Azure.
– Je positieve, kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code.
– Daarnaast durf je mee te denken met onze product owners waardoor je een bijdrage levert aan de innovatieve architectuur.
– Verder heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn, denk je na over hoe ontwikkelprocessen en ondersteunende tooling kunnen worden ingezet om de kwaliteit te borgen.

Functie-eisen

Wat is de technology stack?
Azure DevOps
Azure Cloud Services
Kubernetes
Microsoft .NET Core
ASP.NET MVC
Angular 9
Typescript
SOLID-principles
TDD
DDD
YAML
ARM-templates
Agile werken met Scrum

Word jij als ontwikkelaar enthousiast om te werken met deze technologieën en methoden in een omgeving waar jij jezelf ook kunt ontwikkelen?
Kan je nog niet alles? Geen probleem; je krijgt alle ruimte om nieuwe technieken te verkennen en proberen.

Aanbod

Wat bieden wij jou?
– Fulltime dienstverband, voor minimaal 32 uur in de week
– Goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring
– Flexibele werkuren en de mogelijkheid grotendeels remote te werken
– Uitgebreid aanbod aan opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
– Volop carrièremogelijkheden


Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature? Mail dan nu jouw cv en een korte motivatie. Even bellen kan natuurlijk ook op 06-34657362.We horen graag van je!