Introductie

Wij hebben een interessante vacature voor een Senior IT Servicedeskmedewerker met ervaring met verbetering en advies van ITIL processen.
Binnen het team ben jij de aangewezen persoon die zich, naast technische support aan end-users bezig houdt met de ITIL procesverbetering, analyse, advies en rapportage.

Organisatie

Overheidsorganisatie

Functie

Dit ga je doen:

Je wordt blij van tevreden gebruikers! 
Daarom weet je wat er speelt, bij onze gebruikers maar ook bij je directe collega’s. 

– Op basis van meldingen(tickets) en gesprekken stuur je actief op gebruikerstevredenheid en efficiëntie. Dit doe je natuurlijk samen met het management van de servicedesk.
– Tijdens je werk kom je zeker zaken tegen die beter moeten, die signalen maak je concreet en samen zorgen we dat het beter wordt.
– Je gaat afspraken maken met andere teams zodat duidelijk is waarvoor iedereen verantwoordelijk is, je denkt mee in hoe we ons werk verder kunnen automatiseren.
– Je motiveert je directe collega’s om een sterke signaalfunctie te hebben, degelijk kennismanagement te doen en zo help je de serviceverlening naar een hoger niveau, zodat studenten en medewerkers een steeds betere ervaring hebben.
– Een goede relatie maakt alles zoveel makkelijker, dus daar besteed je veel tijd aan.
– Je bent iemand die makkelijk verbindingen weet te leggen met collega’s van andere afdelingen en op zoek gaat naar hoe we elkaar kunnen helpen.
– Als senior medewerker Servicedesk heb je een rol in de processen die bijdragen aan en/of de basis vormen voor de kwaliteit van de dienstverlening van Informatie en ICT richting de gebruikersorganisatie en leveranciers.
– Jij zorgt mede voor een optimale aansluiting van de dienstverlening passend bij de behoefte van gebruikers en verdere optimalisatie en innovatie van bestaande dienstverlening.

Je belangrijkste taakgebieden:
Klanttevredenheid.
Jij bent mede het gezicht richting de gebruikersorganisatie en leveranciers, toetst de klanttevredenheid en bevordert die daar waar mogelijk.

Vormgeven van en functioneel toezien op Service Delivery processen.
Jij signaleert in- en externe ontwikkelingen, adviseert de manager over mogelijkheden op het vlak van Informatie en ICT-dienstverlening en borgt Service

Delivery processen.
Kwaliteit van dienstverlening.
Jij doet verbetervoorstellen, ziet toe op naleving van processen en vervult een voortrekkersrol binnen het team in het borgen en verhogen van de dienstverlening.

Functie-eisen

Wat neem je mee?
We hoeven je niet uit te leggen wat er van een Senior op de Servicedesk verwacht wordt, dat weet je namelijk als geen ander. Naast al die dingen vinden we plezier en humor heel belangrijk.

Je brengt veel energie en ambitie om te groeien mee, als mens en als team. Je hebt uitstekende contactuele eigenschappen, de ambitie om te bouwen aan de verdere professionalisering van Informatie en ICT en weet zowel het team als de klant hierin mee te nemen.
Je beschikt over een zelfstandige werkhouding, bent klantgericht én assertief, kan goed reflecteren en hebt een scherp oog voor details en ontwikkelingen. Daarnaast ben je een doorzetter en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheid.

Wat je nog meer meebrengt?
1. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Senior Medewerker Servicedesk.
2. Kennis van ICT-procesmanagement en relevante methodieken (ITIL4 certificaat is een must).
3. Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
4. Kennis van en inzicht in ICT-diensten en -producten (binnen het onderwijs is een pré).
5. Een afgeronde opleiding op MBO niveau.
6. Aantoonbare kennis van ICT-procesmanagement en relevante methodieken (benoem dit duidelijk in jouw cv).

En ten slotte je persoonlijkheid, want we zijn ook geïnteresseerd in wie jij bent en waar je gelukkig van wordt:
– Eigenaarschap.
– Klantgericht.
– Leervermogen.
– Lef.
– Open mind.

Aanbod

Voor dit project met een duur van 12 maanden kom je gewoon bij ons in dienst en krijg je:
– een salaris van maximaal € 3.500 per maand
– volledige reiskosten vergoeding
– 8.33 % vakantiegeld
– onbeperkt training en opleiding
– gratis certificering
– een persoonlijke coach voor opleidingen en carrière advies
– de kans op een volgende stap om jouw ambitie waar te maken

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature? Mail dan nu jouw cv en een korte motivatie. Even bellen kan natuurlijk ook op 085 – 06 53 464. We horen graag van je!