Introductie

Heb jij een passie voor Front-end development én onderwijs? Dan is dit een interessante freelance opdracht waarbij je de komende maanden thuis kan werken.

Locatie: Den Bosch
Start: binnen 2-4 weken
Duur: 6 maanden (met optie verlenging), 36 uur per week
Overig: directe eindklant van Optimiz IT, parkeer mogelijkheden en bereikbaar per OV, voorlopig thuis werken ivm COVID-19
Taal: Nederlands

Organisatie

Wil jij bijdragen aan de vormgeving van het digitale onderwijs?

Onderwijs is belangrijk. Het doet er toe. Sanoma Learning levert leeroplossingen voor het basis- en voortgezet onderwijs in Nederland en diverse andere Europese landen. We stellen ons ten doel om in Europa de digitale koploper van het onderwijs te worden. We gebruiken de nieuwste tools en technieken om onze leerplatformen te ontwikkelen zodat we snel kunnen inspelen op nieuwe wensen van leraren, leerlingen en overige gebruikers van onze software.

Functie

Als Frontend ontwikkelaar werk je binnen één van de scrum-teams mee aan het ontwikkelen van de nieuwste, device onafhankelijke leerplatformen van Sanoma Learning. Het betreft een hoogwaardige, complexe online omgeving, waarin je er primair voor verant-woordelijk bent dat de frontend functionaliteit van een aantal digitale producten aan de wensen van de gebruikers en stakeholders blijft voldoen. Je bent een bruggenbouwer en een echte teamplayer. Je staat stevig in je schoenen en je bent ook niet te bescheiden om je ideeën uit te dragen, zowel binnen het team als binnen de organisatie. Samen met de andere frontend en backend ontwikkelaars spar je regelmatig over nieuwe technieken en oplossingen zodat onze digitale producten ‘best in class’ worden en blijven.

Functie-eisen

Technology stack en werkproces:
Angular 2+
JavaScript, TypeScript, Node.js
HTML5, CSS (SASS)
Npm, Webpack, Rollup, Parcel, Babel
Amazon Web Services
ESLint, TSLint
Jest, Spectator, Test Café, Puppet
Git, BitBucket, GitHub
Ervaring binnen een Agile werkomgeving (SAFe, Scrum)

Competenties:
Kennis van JavaScript en TypeScript
Kennis van Angular
AWS is pre maar geen must

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze opdracht? Stuur dan jou up to date cv + korte motivatie + indicatietarief in Word format via onderstaande button solliciteren of bel met 085 – 06 53 464