Introductie

Voor een van onze top klanten te Utrecht zijn we op zoek naar een Data engineer. Het gaat om een deta-vast vacature.

Organisatie

Als ervaren data engineer ga je aan de slag in een compact en energiek team.
Het team bestaat uit tien enthousiaste en gedreven collega’s die werkzaam zijn als database marketeer, data scientist, online analist, marktonderzoeker of CRM-specialist.
De primaire taak van het team is om klantinzichten en klantbehoeften uit data te halen en om te zetten in adviezen en acties ten behoeve van de dienstverlening.
Hiervoor voeren we analyses uit, maken we modellen, voorzien we onze collega’s van waardevolle informatie door middel van dashboards en geven we gevraagde en ongevraagde adviezen. Met onze inzichten ondersteunen we de besluitvorming van operationeel tot strategisch niveau.

Functie

Wat ga jij doen?

Als data engineer help je om het datawarehouse verder door te ontwikkelen, collega’s te ondersteunen door hen wegwijs te maken in de datastructuur en data klaar te zetten in verschillende data marts en omgevingen.

Het is hierbij belangrijk het contact met de business niet uit het oog te verliezen.
Daarnaast beheer je de metadata repository en ontwikkel je methodieken om ongestructureerde data automatisch te indexeren en te taggen met de juiste metadata, zodat de datakwaliteit stijgt.

Jouw innovatieve ideeën om slimmer en sneller met data om te gaan worden erg gewaardeerd. Verder zorg je er samen met de IT-architect en developers voor dat de juiste connectoren beschikbaar komen om in- en externe databronnen aan te sluiten, de data veilig te stellen en de data beschikbaar te maken voor businessdoeleinden.

Tot slot sta je in contact met ICT -applicatiebeheer die de verschillende interfaces monitort. Dit betekent dat je veel in contact bent met je collega’s.

Functie-eisen

– Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau
– Minimaal 3-5 jaar werkervaring als data engineer of in een soortgelijke functie 
– Je passie ligt in data, maar je komt graag achter je scherm vandaan om de samenwerking aan te gaan met je collega’s van andere afdelingen
– Beheersing van SQL Server, SSIS, SSAS en Microsoft Power BI.
– Beheersing van en bekend met Azure Data Factory, Databricks, Delta lakes, Spark, C#, Azure Logic Apps, Azure Event hubs. 
– Goede communicatieve, presentatie- en adviesvaardigheden
– Je kan goed samenwerken met verschillende disciplines en haalt hier energie uit
– Ervaring met het opzetten en automatiseren van jouw data-gedreven oplossing binnen operationele processen is een pre.

Aanbod

– Een kans om je verder te ontwikkelen in een informele en dynamische omgeving.
– Een mooi salaris met diverse extra’s zoals een 13de maand.
– Een kans om door te groeien zowel qua functie inhoud als persoonlijk.
– Studie- en opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Jeroen Wolff +31 651158431

Sollicitatie

Jeroen Wolff +31 651158431