Introductie

Ben jij een senior front-end developer met ervaring in het maken van animaties? Dan is dit een interessante opdracht voor jou!

Locatie: Den Bosch
Duur: 6 maanden (met optie verlenging van 6 maanden), 36-40 uur/week (4X9 is een optie)
Start: per augustus
Overig: parkeren geen probleem, goed bereikbaar met OV, Nederlandse-talig, in ieder geval 3 dagen on-site.


Organisatie

Uitgeverij

Functie

De opdracht:
Onze opdrachtgever maakt op dit moment gebruik van de Adobe Flash voor het aanbieden van hun product.
Adobe en de producenten van browsers (Apple, Google, Mozilla en Microsoft) hebben gezamenlijk besloten dat per eind 2020 er geen ondersteuning meer zal zijn voor Flash.
Daartoe wordt front-end omgebouwd naar HTML5, die gebaseerd is op de UX & UI van bestaand (recent gelanceerd) product en past op de (HTML) back-end van de huidige applicatie.

Met dit project wordt de applicatie vóór 1 augustus 2020 gerealiseerd die gebruik maakt van technieken die in de nabije toekomst zullen standhouden. Het team willen we graag uitbreiden met een front-end developer met ruime ervaring met HTML5 CSS en overige front-end tooling.

Functie-eisen

Profiel:
• Ervaring met javascript, typescript en angular 2+
• Ruime ervaring met HTML5 CSS (SASS, SCSS)
• Ervaring met scrum
• Bekend met de command line en git
• Mondig en zelfverzekerd

Nadruk ligt op CSS / HTML en JavaScript expertise. Moet ruime ervaring hebben met bedenken/ maken van animaties; iets dat voorheen in Flash gedaan werd, maar nu vanaf blanco gecreëerd moet worden
Sterk in teamverband, mondig en creatief (zal met nog drie andere developers samenwerken; hun expertise ligt op Java en Angular2+)

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze opdracht en ben je beschikbaar binnen 4 weken? Stuur dan jou up to date cv + korte motivatie + indicatietarief in Word format via onderstaande button solliciteren of bel ons even op met 070 – 22 10 648.