Introductie

Voor een interessante opdracht bij onze eindklant in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar een (medior) Scrummaster / IT Coordinator.

Locatie: Omgeving Amsterdam
Startdatum: ASAP

Duur: 6 maanden

Organisatie

Bij onze opdrachtgever leveren wij verschillende software ontwikkelteams. Deze organisatie groeit en bouwt en onderhoud veel (e-commerce) web-sites. Het is een dynamische en soms ook hectische organisatie. Geen dag is hetzelfde!

Functie

Je hebt ervaring als Scrum Master en/of als IT Coordinator, en idealiter ben je zelf als developer bezig geweest, maar dit is geen eis.

Door verschillende leiderschapsstijlen te gebruiken, bereik je maximaal resultaat. Daarnaast werk je moeiteloos samen met verschillende disciplines. Goede social skills zijn daarbij van essentieel belang als je het verschil wilt maken.

Als Scrummaster / IT Coordinator zet je alles op alles om je teamleden te helpen om zich volledig te kunnen focussen op de software ontwikkeling. Tijdens een sprint ondersteun je het team bij de development en waarborg je dat alles volgens Scrum principes verloopt. Je ondersteunt het team en koppelt de voortgang van de sprints proactief naar stakeholders terug. Je neemt het voortouw bij de teamevaluaties en zet in op continue verbetering en het stimuleren van het zelf organiserend vermogen van het Scrum team.
Je ziet waar processen beter georganiseerd kunnen worden en weet wat er technisch kan.
NB. Aangezien de ontwikkelcycli soms erg kort zijn (soms 4-5 dagen!!) wordt er ook Waterval toegepast. Hier moet je wel voor openstaan en liefst ervaring mee hebben.
Daarnaast coördineerje ook andere werkzaamheden van managers en zorgt dat alles vlot verloopt.

Taken
– (Scrum) coördinatie van verschillende webdevelopment teams voor verschillende projecten (bv. (her)bouw van verschillende high traffic websites)
– Je creëert een gestructureerde werkwijze en stroomlijnt de samenwerking tussen de verschillende partijen (het Team, de Product owner, div. stakeholders).
– Je faciliteert de planning.
– Je stimuleert het team om zichzelf te blijven verbeteren.
Je zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten, eventueel doe je hierbij beroep op hulp van derden.

Functie-eisen

– Je hebt een studie afgerond op hbo- of wo-niveau.
– Je bent alert op nieuwe trends en ontwikkelingen in je vakgebied en straalt vakmanschap uit.
– Je hebt ervaring met Scrum als teamlid en als Scrum Master en/of PMO.
– Je hebt ervaring met de Waterval ontwikkelmethode.
– Je hebt een faciliterende rol naar zowel het team als de product owner als de BU manager.
– Je ontzorgt de business en managers.
– Overzicht houden over meerdere projecten die parallel aan elkaar lopen draai jij je hand niet om.
– Je bent gewend om met meerdere disciplines samen te werken, kunt lijnen uitzetten en deze bewaken.
– Je bent stressbestendig, resultaatgericht, flexibel en je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
– Je bent gecertificeerd Scrum Master (geen eis).
– Je hebt gewerkt als Scrum master / IT Porjectcoordinator / PMO in meerdere Scrum-teams (ervaring minimaal 1 jaar als Scrum master / IT Coördinatorin een grotere organisatie).
– Bij voorkeur heb je een ontwikkel achtergrond, geen eis.

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze opdracht? Stuur dan jou up to date cv + korte motivatie + indicatietarief in Word format via onderstaande button solliciteren of bel met 070 – 22 10 648.