Introductie

Voor onze eindklant in Zwolle zoeken wij een ervaren .net ontwikkelaar (C# / ASP.net).


Locatie: Zwolle
Startdatum: ASAP, maar mede afhankelijk van beschikbaarheid
Duur: 12 maanden (voorkeur full-time, 32-uur is bespreekbaar)

Overig: parkeren geen probleem., goed bereikbaar met OV

Organisatie

Op de afdeling bij onze klant vindt beheer en onderhoud plaats. Het scrum team bestaat uit ervaren ontwikkelaars die werken aan ontwerp, bouw en testen van applicaties.

Functie

Vanwege drukte en deadlines zoeken wij een ASP.net / C# ontwikkelaar voor:

– de ontwikkeling van het systeem om maandelijks data te leveren aan belangrijke klant. Dit is in loop van jaren kapot geprogrammeerd door wijzigende klantwensen en het oplossen van problemen in de data of koppelingen tussen data. Momentele zijn ze bezig met
een redesign en komen iemand te kort.
– Dagelijks worden er mutaties geleverd, deze mutaties moeten dagelijks verwerkt worden ten behoeve van maatwerk. De ambitie is om historie op te bouwen, dus de kwaliteit van het proces moet zeer hoog zijn.

Hiertoe is eenn applicatie gemaakt die xml leest en checkt of mutaties volledig zijn, die de mutaties verwerkt en ook checkt of de verwerking goed is gebeurt.
De data gaat hierna van staging naar productie. Een complex proces waarbij eigenlijk voor alle mogelijke fouten een voorziening moet zijn. En zaken moeten kunnen terug gedraaid en opnieuw gestart.

Als senior software engineer werk je in een professioneel, ervaren en gedreven Agile / Scrum team aan het uitvoeren van ontwikkel- en beheerwerkzaamheden voor een aantal producten van de afdeling. Je ontwikkelt in sprints de (deel)applicaties op basis van user stories en use cases, lost incidenten op en maakt de technische documentatie of past dit aan; dit is 80% van het werk.

Daarnaast zal je als teamlid bijdragen aan de ontwerp- en testproducten (review en uitvoering). Je bent ook verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en procesinnovatie.

Functie-eisen

Kennis en ervaring:

– C#
– ASP.NET
– ORACLE / SQL
– Snel inzicht hebben in complexe datastromen

Overig:
– Communicatief vaardig, zelfstarter, ondernemend ivm communicatie met andere afdelingen
– Gestructureerd werken en documenteren
– Ervaring met scrum, bijdrage kunnen leveren aan verbeteren van scrum werkwijze
– MVC, WebApi/WCF, Entity Framework en web technologieën zoals jQuery/HTML
/Javascript/AngularJs
– OpenLayers (pré)
– Geoserver (pré)
– Bekend met de volgende tooling: Jira / Github / Continuous Delivery/Integration / Jenkins /XLDeploy

Inlichtingen

Michel Koning 06 – 34657362

Sollicitatie

Heb je interesse in deze opdracht en ben je beschikbaar binnen 4 weken? Stuur dan jou up to date cv + korte motivatie + indicatietarief in Word format via onderstaande button solliciteren of bel ons even op met 070 – 22 10 648.